Broodbakker
Functieomschrijving
Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...
Profiel
- Gemotiveerd en nauwkeurig werken volgens HACCP
- Zelfstandig kunnen werken
- Diploma is niet noodzakelijk, ervaring is belangrijker
- Je bent betrouwbaar, we kunnen op jou rekenen
Jobgerelateerde competenties
- Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven
De gisting controleren
- De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen
- Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...)
- Ingrediƫnten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg
Het deeg mengen, kneden en uitrollen
- Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiƫnisch houden
- Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
Persoonsgebonden competenties
- Resultaatgerichtheid
- Plannen (= ordenen)
- Zelfstandig werken
- Omgaan met stress
- Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
- Samenwerken als hecht team
- Zin voor nauwkeurigheid hebben
- Leervermogen hebben
- Regels en afspraken nakomen
Aanbod
Je werkt in een ambachtelijke bakkerij met 2 collega's. Je bent gemotiveerd en bereid om in het weekend te werken. Onmiddellijke indiensttreding mogelijk.
Plaats tewerkstelling
Paalsesteenweg 330 3583 PAAL
Vereiste studies
- Geen specifieke studievereisten
Werkervaring
- Beperkte ervaring ( < 2 jaar )
Talenkennis
- Nederlands (goed)
Contract
- Vaste Job
- Contract van onbepaalde duur
- Voltijds
- Nachtwerk
Plaats tewerkstelling
- Paalsesteenweg 330 3583 PAAL
Waar en hoe solliciteren?
Via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact: Dhr. Patrick Vanderheyden -
Solliciteren met CV